2001, Geen Piet maar pizza

Piet en Bep runnen samen een pizzeria in een luxueuze wijk in de stad. Hiervoor hebben ze destijds geld geleend van haar zus Riet, die momenteel een langdurige vakantie viert in Griekenland.
Op een dag winnen ze een de hoofdprijs in een loterij. Wat te doen met zoveel geld?; jezelf verwennen, je zus terugbetalen of de zaak opknappen? Het wordt het laatste, om de pizzeria nieuw leven in te blazen. Dit tot ongenoegen van de buren, die liever zouden zien dat Piet en Bep met hun boeltje zouden vertrekken, want zo’n pizzeria haalt de buurt nogal naar beneden en het pizzapandje zou dan gelijk benut kunnen worden voor uitbreiding van hun exclusieve juwelierszaak.
Tijdens de verbouwing verschijnt (schoon)zus Riet met haar “Griekse” vriend plotseling ten tonele. Uiteraard mag Riet geen argwaan krijgen van de prijs, die besteed is aan de verbouwing en niet aan het aflossen van de lening. Dat Riet en Piet al jaren op voet van oorlog met elkaar leven, maakt het verhaal er niet makkelijker op. De familie moet zich dan ook in allerhande bochten wringen om te zorgen dat Riet geen argwaan krijgt.
Ook verschijnen er plotseling een Italiaanse pizzabakker en een serveerster in de pizzeria. Wat hebben zij met dit hele gebeuren te maken?

Piet, goeie vent Bram van Lomwel
Bep, zijn echtgenote Anneke Koole
Georgina, hun uitwonende dochter Anita Mampaey
Kees, haar studievriendin Nelleke van der Velde
Lodewijk, manusje van alles en keukenhulp Jan Wouters
Keetje, huishoudhulpje Ineke Polderman
André, buurman van Piet en Bep, juwelier Aart-Jan Joosse
Elise, zijn vrouw Marian Geerse
Riet, zuster van Bep Loes Henning
Georgos, vriend van Riet Dingeman de Visser
Regie: L. Baijens
Grime: L. Henning en N. van der Velde
Souffleurs: P. de Visser en W. de Bruijne
Decor: K. Polderman
Belichting: K. Polderman
Schrijver: Wilma Renes-Leertouwer

2001 201[1].edit

2001 202[1].edit

2001 203[1].edit

2001 204[1].edit

Theaterhoofden.png