Nieuwe toneeltalenten gezocht

Heb je altijd al eens willen toneelspelen? Dan is dit je kans! Wij zoeken voor komend seizoen nieuwe spelers dus vind je het leuk  om eens in de rol van een ander te kruipen en mensen te laten lachen? En daarnaast onderdeel uit te maken van een gezellige club mensen? En wees gerust; iedereen is bij ons begonnen zonder enige toneelervaring. Uiteraard krijg je uitleg hoe alles in zijn werk gaat en door steun van onze regisseur en medespelers maakt van iedereen binnen de kortste keren een toneeltalent!  Dus schroom niet en bel, mail of app ons!

We zijn zelfbedruipend, behalve toneelspelen maken zelf ons decor, hebben een toneelkar waarmee we rondreizen en bouwen zelf het decor op en breken het weer af na afloop van het optreden. Daarnaast verzorgen we ook eigen licht en geluid.

Er is nog heel veel te vertellen maar kijk verder op deze site om wat meer over ons te weten te komen.

Voor meer info kun je bellen of appen naar Marian; 06-52156920 of haar mailen via mariangeerse@gmail.com. Verder zijn we ook actief op facebook onder toneelvereniging Veere dus daar een berichtje achterlaten of iets sturen via Messenger behoort ook tot de mogelijkheden!

gemengd gezelschap vanuit heel Walcheren – passie voor toneelspelen – saamhorigheid – gezelligheid – hapje en drankje